Voor koppels die het leven niet al te serieus nemen en op zoek gaan naar esthetisch sterke beelden die een leven lang kunnen meegaan. Voor levensgenieters. Voor dromers. Voor coole, laten-we-het-anders-doen koppels.
Jullie zijn de regisseur van jullie dag. En laat je niets wijsmaken: deze dag is om voor je het weet. Kies daarom voor elkaar en wat jullie zelf graag willen. Geen fan van recepties? Slaan jullie graag de openingsdans over? Geloften op een unieke locatie, just the two of you? Een shoot in de nacht? Niets is te gek. Jullie vieren jullie liefde en jullie weten als beste hoe dat moet. 
Mijn missie is jullie vastleggen op een eerlijke en oprechte manier met een touch of glamour. Een manier die jullie zal raken en terug zal doen dromen over jullie dag. De hoofdrol is daarin weggelegd voor diepgaande zwart-witbeelden.

(Destination) Wedding

Vanaf €2600 (incl BTW)

Inclusief
8u fotografie
een online privégalerij,
highlights fotoalbum,
vervoerskosten binnen België

Just the two of you /elopements

Prijs op aanvraag

Trouwen jullie intiem, misschien zelfs enkel met jullie twee of willen jullie graag een fotosessie met jullie twee? I’m your woman! Omdat deze concepten erg uiteenlopend kunnen zijn, maak ik steeds een prijs op maat.