Nemen jullie het leven niet al te serieus en zijn jullie op zoek naar esthetisch sterke beelden die een leven lang kunnen meegaan? Zijn jullie levensgenieters? Dromers? Doen jullie het leven op jullie eigen manier en net dat tikje anders? I’m your woman!
Jullie zijn de regisseur van jullie dag. En laat je niets wijsmaken: deze dag is om voor je het weet. Kies daarom voor elkaar en wat jullie zelf graag willen. Geen fan van recepties? Slaan jullie graag de openingsdans over? Geloften op een unieke locatie, just the two of you? Een shoot in de nacht? Niets is te gek. Jullie vieren jullie liefde en jullie weten als beste hoe dat moet. 
Mijn missie is jullie vastleggen op een eerlijke en oprechte manier met een touch of glamour. Een manier die jullie zal raken en terug zal doen dromen over jullie dag. 

(Destination) Wedding

Vanaf €2900 (incl BTW)

Inclusief
8u fotografie
een online privégalerij,
highlights fotoalbum,
vervoerskosten binnen België

“We hadden werkelijk een fantastische dag, maar wat zijn we blij dat jij die zo prachtig op beeld hebt kunnen vastleggen. Je laat iedereen die belangrijk voor ons is, stralen. En ons. Wow. Dank je wel om ons op ons gemak te stellen, ons te laten lachen en ons te laten shinen.

Marie, DANK JE WEL voor de prachtige galerij! Wij hebben enorm genoten met een wijntje voor de tv om onze dag opnieuw te beleven. We waren sprakeloos. Je bent (nog steeds) de beste!” 

T + J

“Marie, wij zijn sprakeloos. Een welgemeende dankjewel om onze dag nog zoveel mooier te maken. Of zoals in de woorden van mijn bruidsmeisjes: “Precies een extra vriendin erbij”. Jouw lach is iedereen bijgebleven, jouw enthousiasme heeft voor de mooiste foto’s gezorgd, maar vooral jouw talent heeft ons van onze sokken geblazen. We hebben zoveel liefde gevoeld. Je bent de beste.”

J + T

Just the two of you /elopements

Prijs op aanvraag

Trouwen jullie intiem, misschien zelfs enkel met jullie twee of willen jullie graag een fotosessie met jullie twee? Love it!

Omdat deze concepten erg uiteenlopend kunnen zijn, maak ik steeds een prijs op maat.

“Marie, je hebt onze verwachtingen zwaar overtroffen. Toen we een paar jaar geleden aan jou dachten als onze fotograaf, hadden we niet kunnen dromen van dit resultaat. Ik ken niet zoveel van fotografie, maar je beelden raken mij en dan weet je dat het goed zit. Je hebt talent, je hebt een goed oog en je bent dan ook nog eens superaangenaam om op zo’n emotionele momenten rondom je te hebben. Bedankt om onze dag mee mogelijk te maken en bedankt om het vast te leggen zodat we het gevoel van toen terug kunnen beleven met de beelden die je gemaakt hebt.”

R + I