Marie, badass huwelijksfotograaf die houdt van waanzinnig verliefde, coole, laten-we-het-anders-doen koppels die geen genoegen nemen met saaie, traditionele kiekjes.

Koppels die helemaal hun ding doen en die hun eigen visie op hun trouwdag voorop zetten, zijn bij mij aan het juiste adres. Of je nu kiest voor een groot feest of een intiem elopement,  ik leg de kleine momenten vast die het hart van de dag vormen, die je zal koesteren voor de rest van je leven. Die momenten waarop jullie alleen maar oog hebben voor elkaar en niets anders ertoe doet. Die puurheid, die liefde, daar kan niets tegenop.

Voor mij draait alles om het creëren van meesterlijke foto’s waarmee jullie jullie liefde kunnen vieren en herbeleven. Elke. Keer. Opnieuw.

Trouwsettings waar ik helemaal warm van word? Een destination wedding in Italië, die heerlijke sfeer, het lekkere eten en de romantiek die dit land met zich meebrengen, zijn echt helemaal mijn ding. Ook met een elopement (just the two of you) maak je me helemaal enthousiast. Het is voor mij de ultieme belichaming van pure liefde tussen twee mensen die ervoor kiezen om de dag door te brengen met alleen elkaar en hun liefde. 

Maar het allerbelangrijkste? Mijn hart gaat vooral sneller slaan van koppels die hun eigen ding doen. Geen idee is te gek, zolang het helemaal jullie is.

Hier gaat mijn hart sneller van slaan

LIEFDE

Cliché, I know, maar ook zó waar. Ik kan afgeleid zijn van een goed gesprek als ik twee mensen oprecht gelukkig met elkaar zie. Ik kan tranen in mijn ogen krijgen van een mooi, puur, liefdevol gebaar. Ik kan oprecht gelukkig zijn voor een koppel dat in elkaar de ware heeft gevonden. Dat is waarom ik als fotograaf steeds op zoek ga naar alles wat jullie als koppel uniek maakt. Naar de kleine dingen die jullie liefde zo groots maken.ONTDEKKEN

Nieuwe dingen ontdekken wakkert mijn levenslust aan. Dat kan gaan over een land en bijbehorende cultuur, een goed restaurant dat me omverblaast met heerlijke smaken of zelfs een bezoek aan de zoo. Ik zeg niet snel nee tegen een museumbezoek, vind creativiteit door te bladeren in modetijdschriften en kan echt genieten van een uitdagend interieur. 

Ik krijg energie van dingen die anders zijn of die op het eerste gezicht misschien niet zo interessant lijken. Zo zijn een bepaalde lichtinval in onze woonkamer na een regenachtige dag of bewegingen van planten door de wind elementen die me steeds weer kunnen inspireren. 

Daarbovenop zoek ik steeds naar nieuwe dingen om te leren en om mezelf te blijven uitdagen de beste versie van mezelf te zijn. 

Beelden van mezelf door Studio Leau