Nieuwsgierig?
MIJN WERK

PORTFOLIO

Ik hou ervan om de verhalen achter mijn foto’s te delen met jou. De verhalen bepalen namelijk hoe de foto’s eruit zullen gaan zien: iedereen inspireert me op zijn eigen unieke manier en dat heeft een effect op de foto’s die voortvloeien uit de reportage.

Hier vind je dus niet alleen mijn werk, maar ook hoe het ontstond. Wie zijn de mensen die op de foto’s staan? Wat zijn hun verhalen? Wat is het verhaal achter de shoot? Je leest het hier allemaal (en soms vertel ik ook wat meer over mezelf).

Neem even je tijd om wat verhalen door te nemen, zo ontdek je veel over mijn werkwijze, maar ook over mij als fotograaf.

INTERESSE?
LET'S WORK TOGETHER!
Ik kijk er enorm naar uit jullie verhaal te horen. Laat gerust een berichtje achter en ik kom snel bij jullie terug!
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress beheerders

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de Instagram feed instellingenpagina om een feed te maken.

Total: