Drie zotte vriendinnen die bij me komen voor een vriendinnenshoot. Zalig toch?

Michelle en ik gaan waaayy back. Toen we nog klein waren gingen we elke zomervakantie samen naar zee. Na de lagere school groeiden we uit elkaar, maar heel af en toe houden we nog contact (en elke keer als we elkaar zien, voelt het alsof het gisteren was dat we elkaar voor het laatst zagen). Wanneer ze me stuurde of ik haar en haar twee geweldige vriendinnen wou fotograferen, had ik dan ook meteen zin.

Deze zotte bende zou me uiteindelijk een geweldige avond bezorgen. Schaterlachen à volonté. Een feestje. Niets dan plezier. Dat was de shoot met deze drie vriendinnen. En nu ik de foto’s herbekijk, ben ik gewoon weer goedgezind.

 

Maar allez, Marie, waarom zouden we zo’n shoot met vriendinnen boeken?

  1. Zet je vriendin (jullie vriendschap) eens in de kijker. Want hoe bijzonder is zij. En verdient zij het niet om zich extra bijzonder te voelen?
  2. Een heerlijk moment met vriendinnen, dat je je een leven lang kan koesteren, met prachtige plaatjes voor de rest van het leven, een manier om jullie vriendschap eens op een heel andere manier te vieren.
  3. YUP. Je kan foto’s maken met je smartphone. Maar wat als je het nu eens door iemand laat doen die weet waar hij mee bezig is. Kleuren zitten sowieso goed, eens andere compositie EN WOW NIET GEPOSEERD OFWAT?
  4. Hoe leuk is het om je eens een keer helemaal op te tutten en op te kleden? Samen voorbereiden, samen genieten en misschien zelfs een etentje na de shoot om nog wat na te gibberen?
  5. Alle proclamaties zijn dit jaar afgeschaft. What about a little party anyway?
  6. Kortom. Een vriendinnenshoot is een echte must do. Jullie vriendschap is bijzonder, gaat al jaren terug en nog jaren voort. Iets wat het echt waard is om gevierd te worden, maar vooral om te koesteren voor altijd.

 

Ps. Deze bende maakt er een traditie van om een vriendinnenshoot te organiseren, vorig jaar legde ik hen al vast op een regenachtige dag in de herfst. Volgend jaar in de winter of lente, dames?