Ik leef al zo lang als ik weet op het platteland, maar de zee, die heeft toch voor altijd een plekje in mijn hart. Of ik altijd warm te krijgen ben voor een shoot aan de zee? Hell yea! Als ik dan nog eens twee super toffe vriendinnen voor mijn lens krijg, kan mijn dag helemaal niet meer stuk. Een vriendinnenshoot is echt de max. Veel gegiechel, veel gelach, veel plezier.

Estée en Emilie zijn echte lachjestovenaars. Twee vriendinnen die elkaar al zo lang kennen dat het begin van hun vriendschap haast niet meer te traceren valt.  Ze zijn twee spontane meisjes die helemaal in de mood waren voor een zotte fotoshoot vol experiment. Natuurlijk werkte hun enthousiasme op mijn creatieve kriebels, wat een hele hoop experimentele zwart-wit foto’s opleverde. Tijdens de shoot merkte ik al de bijzondere dynamiek op tussen de twee: Estée ondersteunde Emilie en moedigde haar aan tijdens de shoot, dat was werkelijk heerlijk om te zien.

We namen foto’s in de thuishaven van de twee vriendinnen, Knokke, en trokken naar de duinen richting het Zwin. Daar is het strand namelijk veel rustiger dan in Knokke zelf. Bovendien zijn de duinen daar echt prachtig. We hadden geluk met het weer en er waren niet al te veel pottekijkers. Alles zat mee om er een zot leuke shoot van te maken.

Estée kende ik al een tijdje, we deden een vakantiejob in dezelfde winkel in Knokke. Estée is een massa’s lieve meid die altijd lacht en een grote passie heeft voor skiën. Bovendien hebben haar ouders een super leuke nagelstudio in Knokke (check de mooie nagels van Estée! – da’s het meisje met de witte pull, btw). Tijdens het shooten leerde ik ook wat bij over Emilie. Ze is nog maar vijftien jaar, ze gaat naar school in Brugge, ze heeft de mooiste blauwe ogen die ik ooit heb gezien en ze is een grote fan van maxidresses.

Een prachtige vriendschap, leuke foto’s en een onvergetelijke avond. EEN DIKKE JA voor meer vriendinnenshoots. I’m totally ready.

 

Ps.: Voor deze shoot fietsten mijn mama en ik van Oostende naar Knokke, yup zo zot zijn we wel.