Hun bijzondere dag: 28 juni 2019

Van Ine kreeg ik op 5 november 2018 een berichtje op Facebook. Ze was wanhopig op zoek naar een trouwfotograaf in Limburg. Blijkbaar niet zo gemakkelijk. Ze praatte erover met een collega, die mijn nichtje bleek te zijn, zij raadde vol enthousiasme mij aan als trouwfotograaf en zo kwam Ine dus bij mij terecht.

Al heel snel werd duidelijk dat het huwelijk van Ine en Roel geen traditioneel huwelijk zou worden (ik fan, natuurlijk). Ine kocht haar jurk in een winkel met enkel vintage jurken en paste hem daarna nog aan naar haar eigen smaak. Kleine Leon zou de hele dag van de partij zijn en had zelfs twee outfits voor de grote dag van zijn mama en papa. Ze gaven elkaar het jawoord op een vrijdag in een tent in de tuin van Ine’s ouders, waar zelfs een mini camping was voorzien. En wie dacht dat deze twee voor klassieke ringen zouden gaan, zat fout: ze lieten een diamant tatoeëren op hun ringvinger en wel op dezelfde dag!

Het thema van hun huwelijk was verbonden aan hun leuke liefdesverhaal. Ine en Roel leerden elkaar kennen op Rock Werchter. Toen ze mij het hele verhaal vertelden, was ik natuurlijk helemaal in zwijm. Ze weten zelfs nog op tijdens welke band ze elkaar leerden kennen en op welk liedje hun eerste zoen was.

Het werd allemaal nog zotter. Omdat hun verhaal begon in Rock Werchter, stelde ik in een impulsieve bui voor ook daar foto’s te nemen. (Ze trouwden namelijk een dag ervoor) Helaas mocht ik mijn camera niet meenemen op de weide. Toch waren deze twee zo zot om hun trouwkleren de dag erna opnieuw aan te trekken en op Werchter een minishoot te houden met mijn gsm.

Ook hun album was net dat tikkeltje anders. Voor hen maakte ik een plakboek: ik droogde bloemen, oefende op schoonschrift om persoonlijke quotes toe te voegen, maakte polaroids en liet de gasten wegwerpcamerafoto’s maken. Toen ik klaar was met mijn knutselwerk, lieten we Leon zijn handjes en voetjes er nog voor altijd in achter met gouden verf.

Het verhaal van Ine en Roel, twee prachtige mensen met een prachtige ingesteldheid. Een prachtige visie.

 

Wil je graag wat meer info over mijn prijzen voor zo’n prachtig huwelijksfeest? Ben je op zoek naar een trouwfotograaf in Limburg? Of ergens anders in België? Neem hier contact met me op!