Hun bijzondere dag: 6 juni 2020

Trouwen aan het water, wat een geweldig idee. Suzy is zo’n prachtig mens. Ik ken haar via mijn papa en was super blij toen zij en haar “Mich” mij kozen om hun huwelijk te fotograferen. Ze kozen werkelijk een prachtige locatie aan het water, in Kinrooi. Een betoverende locatie die ook nog eens vlakbij hun thuis lag, waardoor ze na het klaarmaken snel ter plekke waren. Suzy hield me op de hoogte van alle stappen in de organisatie van hun huwelijk (vond ik natuurlijk echt fantastisch). Zo kreeg ik al heel snel haar prachtige prinsessenjurk te zien.

Michel was op de dag zelf super zenuwachtig. Het was zo mooi te zien hoe graag hij wou trouwen met zijn Suzy. De burgemeester kwam voor het burgerlijk huwelijk speciaal voor hen naar de locatie en zo hielden ze een prachtige ceremonie met het water op de achtergrond.

Ze hadden lekkere hapjes voorzien en in de avond was er een hamburgerbar. Ik kan je zeggen: ik had daar kei hard naar uitgekeken (Op de “over mij” pagina vind je trouwens een foto die Suzy van mij nam terwijl ik mijn hamburger at.  Nogmaals het bewijs dat eten mij echt gelukkig maakt). Het licht voor de openingsdans was trouwens ook echt magisch, het voelde haast als een scène uit een sprookjesfilm.

Suzy rijdt net als ik paard en vroeg of het mogelijk zou zijn om foto’s te nemen met haar trouwjurk en haar paard. Natuurlijk was dat een optie! We besloten om deze shoot na de trouwdag zelf te doen, maar wel op dezelfde locatie. Dat zou stress en organisatorische rompslomp vermijden. Bovendien vermoedden we wel dat de jurk niet meer zo proper zou zijn na een shoot in en aan het water. We kozen een dag met een prachtige zonsondergang en gelukkig vond haar paard het water heerlijk.