Veerle en Kevin zijn verrrryyy much in love. Daarom kozen we voor een romantische locatie vlakbij mijn thuis in Bree voor een leuke loveshoot in de natuur. Extra leuk aan deze locatie is dat het om een totaal afgelegen plekje gaat en we dus geen last hadden van pottekijkers. Ideaal voor koppels die in zich niet zo op hun gemak voelen voor de lens (wil je trouwens meer weten over mijn werkwijze? Neem hier eens een kijkje). Ik wist namelijk dat Kevin niet zo heel veel zin had in een fotoshoot en wou dat hij zich meteen op zijn gemak zou voelen.

Veerle is heel bijzonder voor mij, we gaan namelijk waayyy back. Ze was ooit het eerste meisje dat echt poseerde voor mijn camera, ze was degene die ervoor zorgde dat ik kon experimenteren met mijn camera en creativiteit. Zo namen we ooit foto’s in een rode oldtimer, aan een touw boven het water of met uitgelopen make-up. Je kan het zo zot niet bedenken, Veerle deed het allemaal voor mij. Toen ze een paar jaar geleden van haar paard viel en in een coma terecht kwam, wist ik niet wat me overkwam. Het verdriet was zo immens, waren we haar kwijt? Gelukkig is Veerle een gigantische doorzetter. Ze werd weer wakker en vocht om terug alles te kunnen wat ze voordien kon. Ze ging zelfs verder studeren. I mean, hoe een topwijf is dat gewoon?

En toen vond ze de liefde in Kevin. Een geweldig lieve en zorgzame jongen/man. Iemand met een groot hart, een levensgenieter. Een match made in heaven dus.

Ik wist dat ze graag foto’s wou met haar geweldige Kevin, en eindelijk vond ik een plekje in mijn agenda. We deden een loveshoot in de natuur die uiteindelijk meer dan twee uur duurde en ik nam massief veel foto’s, maar wat was het heerlijk. We hadden dikke lol en zelfs Kevin kon het appreciëren, Veerle liet me nadien ook weten dat hij kei gelukkig was met de foto’s. Missie geslaagd denk ik dan. En misschien deel ik die foto’s die ik vroeger van Veerle maakte wel eens…