Soms moet je gewoon doen wat goed voelt. Het was heel lastminute dat ik besliste om foto’s te gaan maken die dag. Het was zo’n mooi weer, en het kriebelde al de hele dag. (Ik moest eigenlijk studeren, maar had het echt gehad). Het werd een prachtige golden hour portret shoot, zo een waar ik al mijn ganse leven van droomde. Je weet wel: je ziet dat licht maar slaagt er maar niet in om dat op de perfecte manier vast te leggen. Die dag lukte dat wel: ik experimenteerde met mijn lens en fototoestel en nam ook mijn tijd. Dat is het leuke aan vrij werk: je kan je tijd nemen om jezelf te verbeteren, zodat je je klanten nog gelukkiger kan maken.

Kaat (het meisje op de foto) is echt een zalig mens. Die lacht altijd, die is altijd vrolijk, altijd even lief, altijd positief. Ze vraagt naar je leven, oprecht, geïnteresseerd. Da’s toch echt fantastisch. En het beste nog: je wordt daar dus zelf goed gezind van hé!

Het leuke is: er waren geen verwachtingen die dag, er was geen druk. Ik kon gewoon doen waar ik op dat moment zin in had, genieten van fotografie. Experimenteren met licht. En blij dat ik was met het resultaat achteraf! Een droom die uitkwam: de perfecte golden hour portret shoot. Wil jij er ook een? Boek hier!

 

Na deze shoot liet ze trouwens de liefste woorden achter: “Marie is een fantastische fotografe. Ze weet perfect hoe ze met lichtinval moet werken en legt de mooie momenten van het leven vast. Vaak zitten deze momenten ook in de kleine dingen, en met Marie haar oog voor detail weet ze deze dan op het juiste moment vast te leggen. Echt een kunst! Daarnaast is Marie een gezellige meid die heel leuk is om mee samen te werken. Een creatieve duizendpoot met een leuke babbel en veel levenswijsheid. Een echte aanrader dus!”