Hun bijzondere dag: 23 maart 2019

Oh dit koppel. Mijn hart hebben ze zo hard gestolen. Hun verhaal is een echte rollercoaster, maar oh zo vertederend. Er zijn van die koppels waarbij het voelt alsof je ze al jaren kent en op de huwelijksdag van deze twee had ik dat gevoel echt. Alsof ze al kei lang vrienden van me waren. Ze liggen me trouwens nog erg aan het hart en ik zie hen nog regelmatig. Dat vind ik echt geweldig, wanneer klanten vrienden worden.

Bram en Katrien trouwden op een prachtige locatie in Rekem (het Poortgebouw). Maar eigenlijk deed het er bij dit koppel niet toe. Ze hadden elkaar en dat was alles wat ze nodig hadden. (Wat niet tegenhoudt dat het eten fantastisch goed was en de locatie voor de foto’s geweldig).

Ze hadden het weer niet echt mee, maar toch wou Katrien heel graag de ceremonie buiten doen. En wat ben ik blij dat ze dat gedaan hebben. Alle emotie, alle warmte, alle liefde die er uit zo’n ceremonie komt. Het is magisch. Ik kan niet anders dan het iedereen aanraden. Doe zo’n prachtige ceremonie, deel er jullie verhaal, laat de mensen spreken die belangrijk voor je zijn. Geniet. Dit is jullie moment.

Dus echt, zo’n huwelijksfeest doet echt zotte dingen met mensen. Ook met mij. Het is een eer om steeds meegezogen te mogen worden in de liefde van anderen en alle prachtige emoties die daaraan verbonden zijn. Bram te zien smelten toen “zijn” Katrien van de trap kwam, de liefde in zijn ogen. Dat zijn de dingen waar ik stil van word.

Er is trouwens een foto waar ik steeds weer de tranen van in mijn ogen krijg. Kan jij raden welke het is? Tip: je vindt hem op mijn instagrampagina!

Het schattige neefje van Katrien legde ik trouwens onlangs vast met zijn ouders tijdens een zwangerschapsshoot!