Hun bijzondere dag: 12 juli 2019 (fotografie van een themahuwelijk)

Soms kan ik echt geen hoogte krijgen van een koppel, dat had ik bij Rachel en Kevin. Begrijp me niet verkeerd: het zijn echt fantastische mensen die echt een sprankelende persoonlijkheid hebben. Wow, wat bewonder ik hen voor hun eigenheid, dat ze er zo sterk voor uitkomen en die eigenheid echt koesteren. Dus wat ik eigenlijk bedoel is dat ik, voor ik hen leerde kennen, niet kon zeggen of ze me zouden liggen. Iets wat ik heel belangrijk vind: een klik met een koppel, zodat ik optimale kwaliteit van mijn fotografie kan garanderen.

Ik ontmoette hen ook maar net een week voor de grote huwelijksdag (ik kreeg er haast stress van, want voor mij is het heel belangrijk dat ik een koppel op voorhand leer kennen: de kleine dingen die liefde groot maken, zijn heel belangrijk voor mij). En ondanks de chaos (wat me normaal gezien totaal niet ligt) was ik toch meteen, vanaf die eerste ontmoeting, gecharmeerd door deze twee. Ze zijn puur. En dat is wat ik steeds koester in mensen. Ze genoten zo van hun dag en dat was zo heerlijk om te zien. Hun familie was zo gastvrij. Fantastisch.

Alles op hun grote dag was in het thema van hun leven: western. De honden waren aanwezig, Rachel droeg prachtige blauwe cowboylaarzen en een jurk die ze helemaal uit Amerika liet overkomen, Kevin droeg een jeans, gewoon omdat het kan, de paarden mochten natuurlijk niet ontbreken, cowboyhoeden overal en door de setting voelde het alsof ik in een andere wereld terecht was gekomen. I mean: ik was echt in de wolken.

Liefde is zo schoon. Bij deze twee voelde het echt. Alles klopte. Zo’n dag waarna je weer weet waarom je zo houdt van wat je doet en dankbaar ben dat je het mag doen.

 

Een ander huwelijk met dieren (denk paarden en honden) vind je hier.