Ontdek een stukje van mij
DIT BEN IK
ZIN GEKREGEN OM MIJ BETER TE LEREN KENNEN?

Voor ik jullie beter leer kennen, kunnen jullie alvast wat lezen over mij. Ik stel me hier even kort voor, maar als jullie nog met vragen zitten, aarzel dan vooral niet om me een mailtje te sturen.

Wie ben ik? Ik ben iemand die leeft op gevoel, die steeds op zoek is naar alles wat gelukkig maakt. Dat is ook wat ik wil terugbrengen in mijn fotografie, de eenvoud van het gelukkig zijn. Geen overvloed aan tralala, maar gewoon jezelf kunnen zijn. Want dat is uiteindelijk wat gelukkig maakt, is het niet?

Ik groeide op tussen paarden, honden, kippen en katten. Daardoor ben ik niet bang om vuil te worden en kan ik de buitenlucht echt niet meer missen. Ja, ik ben een plattelandsmens, maar sinds ik studeerde in Leuven heb ik steden wel leren appreciëren. Zet me in een stad en mijn creativiteit ontspoort helemaal.

Ik hou van lange wandelingen en het ontdekken van nieuwe plekken. Die kunnen veraf zijn of dichtbij. Het perfecte plekje vinden voor magische foto’s, uitwaaien aan de Belgische kust, of klauteren over rotsen in Bali. Het is me om het even. Tot slot zeg ik nooit nee tegen chocomelk, een goed boek, eender welk dessert, een Disneyfilm, kerstbomen versieren of dansen op vrolijke muziek.

WAT KUNNEN JULLIE VAN MIJ VERWACHTEN?

Ik hou van authenticiteit, dus in de eerste plaats veel van dat. Ik verwacht zeker en vast niet dat jullie professionals zijn in poseren en ik ben ook niet de persoon die jullie in een pose gaat duwen. Ik hou daar niet van en ik kan er heel goed inkomen dat jullie dat allesbehalve leuk vinden. Wat ik wel ga doen is jullie helpen zodat jullie er echt op jullie mooist uitkomen. En neem het aan van mij: iedereen is mooi! (Zelfs als je nu mompelt “Dat zal wel”, it’s true. Ik beloof het.) Na de sessie selecteer ik de beelden en bewerk ik ze met zorg.

Voor huwelijksreportages voorzie ik altijd een kennismakingsgesprek. Natuurlijk wil ik jullie tijdens dat moment echt leren kennen.Daarnaast kunnen jullie zorgen en vragen op me afvuren, vertel ik nog meer over hoe ik te werk ga en kunnen we eventueel de details van jullie dag bespreken. Ik ben een open boek dus vraag er gerust op los. Als er een goede klik is, kan de datum gereserveerd worden en regelen we alles verder via e-mail of telefoon (of in real life, als jullie dat wensen).

WAT VERWACHT IK VAN JULLIE?

Best veel. (Maar lees eerst even voort, vooraleer je panikeert, want uiteindelijk verwacht ik “gewoon” liefde.) “Gewoon”. Omdat liefde niet gewoon is. Omdat liefde steeds uniek is.

Ik verwacht jullie in de eerste plaats beter te leren kennen. Ik wil ontdekken wie jullie zijn en wat er belangrijk voor jullie is. Dat jullie dat met me willen delen is op zich al heel veel om te vragen. Maar geloof mij. Het doet er toe. Als ik jullie wil vastleggen, uniek zoals jullie zijn, zal ik op zoek gaan naar die kleine dingen. De dingen die voor jullie essentieel zijn, ook al lijkt dat op het eerste zicht misschien niet zo.

Houden jullie van een bepaald genre muziek? Hebben jullie passie voor een land of een bepaalde regio? Hebben jullie een bijzondere hobby? Hebben jullie een specifieke plek die voor jullie heel belangrijk is? Huisdieren? Een liefde voor zotte sokken? Ik wil alles weten wat belangrijk is voor jullie Celebration of love.

Ook vertrouwen is enorm belangrijk. Ik kan niet beloven dat ik iedere seconde vastleg (ook ik kan struikelen of de batterijen van mijn camera moeten vervangen worden of ik heb even een korte toiletpauze nodig). Wel kan ik beloven om de essentie vast te leggen. De hoogtepunten van jullie Celebration of love. En dat is natuurlijk meer dan handtekeningen zetten, ringen wisselen of de eerste kus. Het zit vooral in de kleine dingen: zijn blik wanneer hij naar haar kijkt terwijl ze haar mama een knuffel geeft, traantjes in de ogen van die mama, een hand die vastgenomen wordt op een stil moment, een schaterlach door een dom mopje van de schoonpapa… Liefde zit overal en ik zal er zijn om die te zoeken en vast te leggen voor de rest van jullie leven.

Het belangrijkste wat ik van jullie verwacht, is plezier. Geniet! Ik kan het niet genoeg zeggen. Deze liefde is van jullie en hij is bijzonder. Ik zal er alles aan doen om jullie Celebration of love op een pure, eerlijke en oprechte manier vast te leggen. Maak jullie daar geen zorgen over, en geniet. Dit is jullie moment!

Als jullie enthousiast zijn. Ben ik dat zeker ook!

Let’s talk!

site-logo-black
INTERESSE?
LET'S WORK TOGETHER!
Ik kijk er enorm naar uit jullie verhaal te horen. Laat gerust een berichtje achter en ik kom snel bij jullie terug!
Total: